raman sau plec?

30 noiembrie 2007
de cateva saptamani ma tot gandesc la un lucru: sa raman pe weblog.ro sau sa plec? incetineala cu care se misca in ultima vreme a inceput sa ma exaspereze. la fel si intreruperile. in timpul alegerilor, blogul asta a fost unul dintre putinele care a publicat rezultatele partiale, dar nu obtinerea a fost cea mai dificila, ci postarea lor. e ridicol.
 
un blogger pe care il admir foarte mult m-a anuntat ca intampina uneori greutati in a-mi citi insemnarile si m-a sfatuit sa plec de aici. banuiesc ca nu e singurul care are problemele astea. pana acum am ramas din trei motive. 1. "colegii" de pe weblog.ro, ma refer in special la vidal si alma, dar si la ceilalti, si senzatia aia ca formam o comunitate virtuala aici. 2. pagina de prospaturi. 3. lenea. in cazul celei dintai, cred totusi ca lucrurile nu se vor schimba prea mult doar pentru ca am un wordpress in coada. celelalte pot fi depasite si mai usor.
 
in continuare nu sunt hotarat. mai trebuie sa calculez avantajele si dezavantajele in materie de accesari. ceva sfaturi de la cei care au plecat? am observat ca mai exista  nemultumiri printre oamenii de aici. voi ce faceti? de curiozitate..

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X