desfiintati gradina zoologica!

28 noiembrie 2007
umanoizii de la ZOO baneasa au ucis un jaguar. biata pisica a vrut sa sara gardul, sa evadeze probabil din mizeria in care era tinuta. indivizii au tranchilizat-o si dupa aceea au sufocat -o cu laturi. pentru ca nu sunt competenti sa lucreze cu animalele. ce sinistru. ZOO baneasa e ca o romanie mai mica.  
 
ii pasa cuiva? acum vreun an au ucis elefantul gaya, in acelasi stil. un raport facut dupa cazul gaya arata nu numai ca angajatii gradinii zoologice nu sunt competenti, dar si ca vreo suta de animale au murit in ultimii ani.
 
ii pasa cuiva? sunt doar niste animale. e doar un elefant, e doar un jaguar, noi suntem oameni. noi suntem cei importanti. noi avem problemele mai importante. nu trebuie sa fim ridicoli. 
 
desfiintati dracului gradinile zoologice din romania! de ce trebuie sa sufere niste animale pentru ura si nepasarea voastra? 
 
update1
viceprimarul murgeanu ne linisteste: "jaguarii se inmultesc repede". de ce n-ati zis asa de la inceput domnu’ murgeanu? acum suntem mai calmi. chiar si doamna directoare anca oprea va avea mult de furca pana va reusi sa-i omoare pe toti.

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X