observatiile de dupa

27 noiembrie 2007
 - cei care n-au votat pentru ca "oricum nu rezolva nimic" si acum se bucura ca populistii si extremistii din  PRM , PC si PNG au fost "pedepsiti de electorat ", trebuie ca au second thoughts.
-  "avem nevoie de liniste pentru o campanie pe teme europene", a spus premierul inainte de a amana alegerile in primavara. cum? care? domnule tariceanu, a existat vreo campanie pe teme europene si n-am observat-o noi?
- toate partidele importante s-au felicitat public pentru rezultate. in aproape toate partidele se pregatesc cutitele. cu exceptia PD, unde cutitul il pregateste basescu.  
- trebuie sa o admiram pe lavinia sandru . pierde alegeri dupa alegeri, nu are nicio identitate, nu reprezinta pe nimeni si totusi merge inainte de parca nimic nu s-ar fi intamplat. nicio cuta pe frunte, ochii ii stralucesc de incredere si fericire sincera.
- corect, nationalismul PRM moare, ce haina va imbraca el in viitor?
 - " romanii nu stiu ce face parlamentul european", "romanii nu stiu ce e votul uninominal", "romanii trebuiau informati!". ma scuzati, romanii trebuiau sa se informeze. da, trebuiau sa FACA UN EFORT sa se informeze. 

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X