nu inteleg

26 noiembrie 2007
ultimele rezultate partiale micsoreaza diferenta dintre PD si PSD. la putin peste 5%. dar nu asta e nedumerirea. eu ma intreb cum reuseste PNL-ul sa obtina un rezultat atat de bun (13,45%) in ciuda povestilor de succes din jurul unor oameni ca remes, chiuariu, olteanu, cioroianu and so on.
 
vorbim aici de mita, la nivel de ministru, asa cum nu s-a mai vazut pana acum, de incercari flagrante de interventie in actul de justitie, din partea premierului dar si a ministrului de justitie, vorbim de acuzatii aiuritoare aduse unui ambasador american, vorbim de incompetenta rara in diplomatie. toate, ca si cum nu ar conta. 
 
nu sunt naiv, nu gasesc deosebiri intre politicieni, cred ca acum ceva vreme as fi votat pentru PD, doar pentru faptul ca au sustinut-o vrand-nevrand pe macovei, ca au sustinut cateva idei cu care eram de acord. dar am scapat destul de repede de gandul acesta, chiar reprezentantii acestui partid s-au grabit sa imi bage mintile in cap. si totusi, alegatorii PNL aleg sa mearga inainte. dupa cine? dupa tariceanu? dupa cioroianu, chiuariu si remes? de ce? 
 
rezultate partiale :
 
PD – 28,78 % 
PSD – 23,14%
PNL – 13,45%
PLD – 7,78% 
UDMR - 5,52%
PNG-CD – 4,86%
PRM – 4,15%
Laszlo Tokes – 3,43
PC – 2,93%
PIN – 2,43%
PN?CD – 1,38% 
Partida Romilor – 1,15% 
Partidul Alian?a Socialist? - 0,55%
Partidul Verde - 0,38%

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X