sambata cu basescu

30 septembrie 2007
mai apoi, intre a merge acasa direct si a mai zabovi pe la universitate un pic, am ales varianta II. ce de forte s-au infruntat in numai cativa metri patrati. a venit becali (nu l-am prins), a venit emil constantinescu  (nici pe el), plus o mana de taranisti (cred ca  toti). partidul asta ma intristeaza. sa incerci sa renasti cu milut si pavelescu la carma mi se pare o dubla prostie. nu numai ca ai ales niste oportunisti dar ai ales si unii slabi. in fine. pe partea cealalta ne-am intalnit cu multi cunoscuti si am stat vreo jumatate de ora sa cascam gura. intre timp, pe strada a trecut un alai de nuntasi, iar mireasa ne-a facut cu mana dintr-o masina de epoca, un tip cu priviri ratacite m-a interpelat si a inceput sa imi recite niste poezii dintr-un ziar mototolit. tot felul de personaje. dupa asta, am plecat acasa, unde am deschis televizorul si l-am prins pe basescu, impreuna cu comentariile comentatorilor tv. 
 
ce am observat: ca basescu si PD-ul au pus si ei de un inceput de campanie electorala (boc, blaga, videanu si berceanu erau acolo) sub pretextul ca se intalnesc cu poporul; ca taranistii si constantinescu s-au zbatut si ei sa faca acelasi lucru, sub pretextul ca apara simbolurile universitatii (asta e o ipocrizie si mai mare); ca majoritatea amintitilor analisti bateau campii cu gratie insistand pe subiecte marginale de genul ‘de ce imbratiseaza basescu copii?’); ca aia de la antena 3, cu ciutacu in frunte, locuiesc intr-o cu totul alta lume, unde pare sa fie destul de creepy; ca multi oameni insista pe ideea de ‘doua romanii’, ceea ce e o aberatie, pentru ca toata lumea vrea acelasi lucru, prin aceleasi mijloace, doar politicienii lor preferati difera.
 
foarte multa lume s-a isterizat/scarbit si a aratat cu degetul spre monstrul si dictatorul de basescu. dar de ce? ca isi face campanie electorala? pai asta face si tariceanu cu vizitele de lucru, asta a facut si cu pensiile, asta fac si iliescu si chiliman cu ecologia lor intarziata, asta face emil, asta fac taranistii si toata lumea. in scopul asta lucreaza si dan andornic, cu incercarile lui un pic disperate de a discredita ziaristi. ah, by the way, cineva sa-i spuna lui andronic, ca pe mine ma bufneste rasul: baietii aia care erau "dotati cu biciclete si placi" sunt la universitate mai mereu si folosesc instrumentele alea ca sa se simta bine, nu ca sa "se miste mai repede" intre mitingurile lui base, asa cum crede omul lui de la Multimedia Political Communication, prezent in piata unde elabora teoria conspiratiei .
 
prin urmare, cum ajungem de la un biet happening electoral nu foarte reusit (care putea sa fie bagat in seama de televiziuni, sau nu) la dictatura basesciana, ca eu nu am inteles?

Tags: ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X