cade guvernul cade

19 septembrie 2007
in vreme ce basescu si geoana negociaza mazilirea guvernului, tariceanu se plimba pe la sofia. iar noi? noi observam ca partidele din viitorul executiv (ala provizoriu) se bucura de increderea cititorilor blogului ‘rataciri.weblog.ro’. asta judecand dupa rezultatele sondajului pentru europarlamentare , care tocmai s-a incheiat.  

 
sa ma explic: mai multi oameni informati m-au anuntat ca motiunea care va darama guvernul  tariceanu ar putea sa fie urmata de instalarea unui executiv provizoriu, pana la  anticipate , cu PD si PLD in componenta. PSD s-ar putea alatura in cadrul unei coalitii, dupa anticipate si dupa indepartarea unor oameni aparent rai, ca hrebenciuc , care vor la randul lor indepartarea lui geoana.
 
fosti dusmani, momentan prieteni, viitori dusmani, and so on. nasol, nu? asa cred si cititorii blogului rataciri, care spun, in proportie de 26,67%, ca nu vor vota sau nu s-au hotarat cu cine sa voteze la europarlamentare (alegeri test pentru viitoarele anticipate). stiu ca sondajul asta n-are nicio relevanta pentru intreaga tara, dar un asemenea procent de nehotarati spune foarte multe.
 
restul rezultatelor sunt interesante, dar in special pentru a explica preferintele politice ale cititorilor mei. care ar vota in special cu PD-ul (24%), PLD-ul (15,56%) si PSD-ul (13,33%). independentii au si ei un 8,89% (aici mi-am pus eu votul) iar liberalii doar  vreo 6,67%. PRM si PC au adunat cate 2,2%, dar nu avem niciun ungur si niciun fan becali.

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X