concediul angajatului exemplar

29 august 2007
cunoasteti rubricile de sfaturi din reviste si cat de tampite sunt acestea uneori. daca nu le considerati tampite, atunci imi cer scuze pentru deranj si va asigur ca sunt extraordinare si de urmat, in special daca vreti sa gasiti sotia perfecta sau sa curatati petele de dulceata de pe jacheta  din piele intoarsa folosind numai apa de ploaie si bicarbonat de sodiu. dintre toate, cel mai mult ma enerveaza insa alea adresate ‘yuppies’-ilor, alora care alearga dupa succes, joburi mai bune si alte porcarii asemanatoare.
 
studiu de caz, revista pe nume ‘TV Satelit’ , care ne explica cum sa ne petrecem concediul astfel incat sa avem o revenire de succes la serviciu afterwards. e greu de spus daca materialul a fost publicat la cererea miilor de cititori dornici sa revina in tromba la birou sau preluat din vreo fituica corporatista care se ocupa cu dresarea angajatilor. doar cateva exemple din calupul de sfaturi:
 
       Incearca sa te relaxezi pe cat posibil in vacanta , pentru a putea da randament maximum la serviciu.
       In ultimele zile de concediu, incearca sa te trezesti la ore cat mai apropiate de cea la care te scoli cand mergi la serviciu.
       Vei reusi sa muncesti cu mai mult drag si spor cu gandul ca la anul va urma un alt concediu.
 
cu alte cuvinte, ca sa fie mai clar. concediul este in totalitate un interval de timp pe care angajatul trebuie sa il foloseasca pentru a da randament cat mai mare la serviciu. concediul nu trebuie petrecut oricum, angajatul trebuie sa se antreneze pentru revenirea la birou. daca angajatul munceste din greu, este constiincios si sta peste program, el ar putea beneficia si anul viitor de un concediu. acest ciclu se va repeta pana la iesirea la pensie, eventual, deces. va uram o zi buna!

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X