nemaivazut de apocaliptic

12 iulie 2007
televiziunile romanesti intrerup programul ca sa anunte ca ploua. e foarte important si spectaculos in acelasi timp. ieri, la realitatea tv, o reportera striga ca in bucuresti bantuie o furtuna "apocaliptica". razvan dumitrescu asculta cu ochii holbati de uimire si groaza, aveam impresia ca o sa sara dintr-un moment in altul peste birou, sa se repeada in buncarul de la subsol . in imaginile prezentate ploua molcom. inteleg, e foarte important sa faci din rahat bici atunci cand iti pleaca cititorii/telespectatorii, dar cat de mult poti sa exagerezi?
 
a murit un om strivit de un copac, e trist. dar, la dracu, dumitrescule, nu mai indemna primarii sa taie toti copacii din oras. hai sa acceptam ca unele vanturi sunt pur si simplu atat de puternice incat darama copacii peste oamenii care se plimba fara griji in mijlocul vijeliei. shit happens, in special celor neatenti. sa lasam arborii in pace, asa cum nu ne apucam sa secam toate lacurile si marile, pentru ca oamenii mai mor inecati .
 
peste cateva ore se anunta un apus de soare catastrofal. oare o sa mai rasara vreodata? oare? sper ca realitatea tv sa transmita in direct, anyway.

Tags: ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X