de 2x adrian nastase

27 iunie 2007
strategia de imagine cu care fostul premier (actual blogger) adrian nastase spera sa revina in inimile noastre si la presedintia tarii este simpla. exista doi adrian nastase , spune el la televizor. unul real si unul creat de ziaristi (si de) rau-voitori. eu sunt cel real. evident, celalalt nu exista. probabil ca nastase si-a construit strategia asta inca din vremea in care ziarele scriau despre moartea lui politica. nu a trebuit decat sa astepte ca vuietul sa treaca.
 
acum, nu vad de ce nu ar reusi. iata, pe blogul creat si administrat de darius, nastase nu e un arogant, asa cum se spunea despre el. de fapt, fostul premier nu e nici macar asa de corupt pe cat credem noi. sigur, procesele in care e cercetat sunt blocate de nenumaratele exceptii de neconstitutionalitate depuse si abia se misca, dar asta inseamna practic ca fostul premier e nevinovat, nu? pas cu pas, acel nastase "creat de rau-voitori" se risipeste ca un fum.
 
la o privire mai atenta, nastase nu a schimbat mare lucru. in ciuda trecerii timpului, el mai vorbeste inca de cele cinci milioane de persoane care l-au votat in 2004. blocat in timp este si discursul sau. nu exista decizii gresite luate de PSD ci  decizii care au aparut, nu persoane sau fapte ci anumiti oameni si anumite contexte.
 
a facut nastase ceva rau in timpul guvernarii? sigur, poate a existat o abordare gresita din partea mea. pentru orice altceva, dati vina pe geamanul sau rau. ala "inventat".

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X