ce am votat?

30 mai 2007
54% dintre romani cred ca parlamentarii care au votat pentru suspendarea lui  basescu ar trebui sa demisioneze, spune un sondaj IMAS comandat de realitatea tv. asta in loc de raspuns pentru geoana, tariceanu, iliescu, voiculescu + analistii lor la pachet care tot explica neobositi de la referendum, in mod constant, cum votul impotriva suspendarii nu a insemnat nimic si nu trebuie sa aiba vreun efect.
 
update1
basescu a cerut, in parlament, demisia guvernului si organizarea de alegeri anticipate . tough luck!. zilele trecute diversi politicieni printre care si geoana precizau ca nu putem organiza alegeri anticipate acum pentru ca un guvern ce va fi instalat abia la toamna nu poate sa pregateasca asa de repede summitul NATO din primavara lui 2008 . mind-blowing! care va sa zica printre prioritatile romanilor, according to geoana, sta nu o guvernare stabila si tot ce reiese de aici, ci o organizare resusita de reuniuni internationale. pe care, atentie, numai un guvern stabil le poate pune pe picioare.
 
update2 
"si de aceasta data presedintele a interpretat excesiv semnificatia
votului de la referendum, care a curpins doar o intrebare explicita si
a extinde raspunsul acelei parti a electoratului care s-a prezentat la
urne asupra legitimitatii Guvernului, Parlamentului a partidelor
politice, mi se pare cu totul excesiv si nedemocratic", spune crin antonescu.
 
domnul antonescu ar fi foarte revoltat sa auda ca acelasi sondaj imas de mai sus (realizat chiar in zilele dinaintea referendumului) aprecia ca in cazul unor legislative pedistii ar capata vreo 53% (o cifra care pe mine ma sperie foarte) PSD-ul doar 13% iar liberalii nu mai mult de zece procente. daca mai punem si-un PRM la 5%, cred ca tabloul ar fi complet. 
 
antonescu si restul liberalilor sunt complet ridicoli. iar lui tariceanu nu cred ca-i pasa. nici lui patriciu. cui oare ii mai pasa de PNL? 

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X