ipocrizia CTP-ului

23 mai 2007
cristian tudor popescu a demarat ieri o avalansa de actiuni impotriva lui basescu, ca urmare a badaraniei acestuia din ziua referendumului. vinovatia presedintelui nu o contest, ma enerveaza insa ipocrizia CTP-ului.
 
dubla masura este metoda jurnalistica a directorului ‘gandul’ de multa vreme. si nu o sa vorbesc aici despre cum NU reactioneaza CTP-ul la fel de dur la laturile aruncate de vadim si voiculescu si becali, nici despre cum critica el revolta jurnalistilor de la EVZ fata de patronat , pentru a acuza mai tarziu propriul patronat, cel de la ziarul ‘adevarul’ si multele asemenea. o sa amintesc doar doua momente, relevante pentru felul in care CTP alege sa vada si sa judece lucrurile.
 
1. afirmatiile marelui moralist despre aceiasi jurnalisti ai trustului Intact aflati in conflict cu basescu. zice CTP-ul: "…el (dan voiculescu) are in trust ziaristi slugoi si obedienti".
 
2. raspunsul ofuscat al clubului roman de presa condus de CTP, la raportul din 2004 al organizatiei "Reporters sans Frontieres", care nu facea decat sa sublinieze incalcarea libertatii presei din perioada adrian nastase in care jurnalistii erau batuti iar ziarele cumparate cu publicitate de stat de catre guvern. zice, CRP -ul: "Presa din Romania se afla sub presiuni de toate felurile, dar adevarul ajunge inexorabil la cunostinta opiniei publice. Raportul Reporters sans Frontieres este o desconsiderare a activitatii mediilor independente si o jignire la adresa jurnalistilor de constiinta din Romania".
 
cata ipocrizie domnule popescu, cata ipocrizie..
 
update1
musculin imi atrage atentia, intr-un comentariul la postul despre gayfest, spre articolul scris in urma cu un an de onorabilul moralist CTP. daca vreti sa luati lectii de discriminare, puteti sa cititi.
 
update2 
am stat azi si am mai urmarit o emisiune si jumatate despre remarca lui basescu. expresia discriminatorie si nefericita a fost rostita de presedinte numai de fata cu sotia sa. acum, aceasta expresie este folosita la fiecare cinci minute pe fiecare post de televiziune cu audienta nationala. ciudat demers de protejare a drepturilor reporteritei antena1.
 
doc scrie un post foarte bun.

Tags: ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X