liberalii, tariceanu si justitia

27 martie 2007
crin antonescu a revelat ieri, in emisiunea lui turcescu, forma exacta a sprijinului pe care premierul tariceanu si Partidul National Liberal l-au acordat reformei justitiei si luptei impotriva coruptiei. "premierul a asumat toate, chiar atunci cand nu era cazul, cand a fost vorba de aberatii, premierul a acoperit chiar – as putea spune daca n-ar fi un termen rsicant – pozitii extrem de abuzive ale doamnei macovei . partidul national liberal i-a votat toate lucrurile si cele binevenite si toate traznaile si ANI si tot", a spus antonescu.
 
de fapt, felul in care antonescu vede reforma justitiei este exact felul in care liberalii au sustinut-o. iar acest lucru s-a vazut cu ocazia votului anti-macovei din senat, cu ocazia frecventelor declaratii publice in care liberalii infierau abuzurile pe care macovei le savarseste asupra bietilor demnitari, cu ocazia legii ANI, sustinuta declarativ de tariceanu (inclusiv in senat) si macelarita in parlament cu participarea directa a liberalilor, intr-un consens transpartinic rar.
 
cateva contradictii nu-mi dau insa pace: daca liberalii si tariceanu nu sunt de acord cu reforma justitiei, de ce au sustinut-o? daca tariceanu si liberalii nu sunt de acord cu reforma in justitie atunci de ce sustin cu orice prilej ca meritul reformei (deci iata, exista un merit!) este al intregului guvern si nu numai al lui macovei, asa cum spun rau-voitorii? daca liberalii sustin ca exista o reforma si un merit, de ce au votat motiunea impotriva ministrului justitiei care incrimina in primul rand lipsa unei reforme in sistem? anybody? domnul patriciu?  

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X