conjuratia turnatorilor feat. senatul romaniei

23 martie 2007
1. pentru cine nu stie, sorin rosca stanescu, directorul cotidianului ziua, si-a inceput cariera de turnator la securitate prin 1973. nu a fost racolat ca altii. el s-a autopropus. a fost un turnator model, a primit si bani pentru asta. sorin rosca stanescu este un supravietuitor al tuturor regimurilor, beneficiar al publicitatii de stat cu care guvernarea nastase isi cumpara linistea si in acelasi timp un bun prieten al cinstitului afacerist dinu patriciu.
 
2. acest exemplu de cinste si corectitudine are insa o problema. pe ministrul justitiei. prin urmare, a adresat o petitie catre senat, anuntand ca monica macovei l-a amenintat spunandu-i ca pe numele lui s-au deschis mai multe dosare penale. dupa cum bine stim, senatul este vigilent ca un copoi intotdeauna cand vine vorba de coruptie, abuzuri si tot ceea ce ar ameninta democratia. prin urmare sorin rosca stanescu a fost chemat de urgenta in fata comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea coruptiei si petitii.
 
3. in fata senatorilor, sorin rosca stanescu s-a plans. a spus tot. si cum l-a amenintat basescu pe patriciu prin intermediul sau si cum l-a amenintat ministrul justitiei pe el si, mai ales, cum a baut macovei tot vinul de la masa restaurantului unde il invitase pe rosca stanescu pentru a-i explica tainele reformei. la finalul audierii, directorul "ziua" a cerut senatului infiintarea unei comisii de ancheta in cazul ministrului justitiei. senatul a promis ca se gandeste la treaba asta.  
 
4. povestea a fost prezentata pe larg in cotidianul ziua de joi, si mai putin sau chiar deloc in alte ziare. cauza anti-macovei nu este insa pierduta. la antena3, televiziunea lui dan felix voiculescu, rosca stanescu a primit un spatiu amplu pentru a-si spune necazurile. cu firea langa el. azi (merci, athos) jurnalul national a inchis cercul publicand un articol al carui scop este de a sublinia ca macovei bea vin. prea mult vin.
 
concluzii. daca ar exista mai multi senatori ca cei de azi, mai multi ziaristi ca rosca stanescu si mai multi afaceristi-politicieni ca dan voiculescu, sunt sigur ca abuzurile monicai macovei ar inceta. din fericire pentru cauza acestor domni, Partidul National Liberal si premierul tariceanu fac tot posibilul pentru a-i sprijini. impreuna au sanse sa reuseasca.

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X