stapanul sosetelor

23 februarie 2007
nu sunt dezordonat peste masura. nevertheless, din cele 60-70 de sosete  care zac prin sertare eu nu pot alege decat 5-6 perechi care se potrivesc cum trebuie. am incercat dar nu am reusit sa gasesc un raspuns la problema asta. stiu doar ca se intampla rapid, ca intre achizitionarea unor perechi noi-noute si haosul celor peste 100 de sosete diferite stau numai doua saptamani.
 
starea de normalitate (adica alegerea unui perfect match) care incepe imediat dupa oprirea tamburului masinii de spalat, tine doar cateva zile. o scurta perioada in care aleg sa port ce imi pofteste inima. dupa asta, totul este la voia intamplarii. cu cat le amestec mai mult cu atat devine mai greu sa le potrivesc. de fapt, am renuntat sa mai potrivesc nuantele si modelele, ma multumesc sa gasesc aceeasi culoare. uneori trec si peste asta. am umblat cu o soseta gri si una neagra, una bej si alta verde, gandindu-ma totusi la intrebarea pe care mi-o arunca mama cand savarseam gesturi asemanatoare acasa: "daca te descalti pe undeva, ce o sa spuna lumea?". 
 
de fapt, chiar nu ma intereseaza ce o sa spuna lumea. dintre toate nimicurile pe care trebuie sa le cumpar, sosetele mi se par cele mai plictisitoare. prefer sa achizitionez  saptamanal hartie igienica , suruburi si agrafe de birou dar raman la credinta ferma  (la care dumnezeu ar fi facut bine sa cugete nitel) cum ca omul trebuie sa vina pe lumea asta, by default, cu o rezerva indestulatoare de sosete care sa-i ajunga pentru tot restul vietii.
 
acest post este dedicat domnului wolfowitz.   

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X