raceala, windows si pisici

28 ianuarie 2007
cateodata, toate problemele navalesc in acelasi timp. si din pacate, in weekend. mai intai am racit. urat. a doua zi dupa noaptea in care m-am invartit pe toate partile cu febra, dureri musculare si frisoane am hotarat sa merg la spital, la marius nasta. o sa para ciudat, dar spitalul de pneumologie din bucuresti nu face radiografii la plamani, daca vrei asa ceva trebuie sa te deplasezi pana la 9 sau la municipal. consultul a decurs lin. eu i-am spus doctoritei despre toate probleme din ultima jumatate de an, ea mi-a dat medicamente din plante. i-am povestit ca de vreo cateva saptamani nu ma pot opri din tuse, am primit sirop din conuri de brad. am avertizat-o (inainte de primi un termometru ) ca am luat un algocalmin si ca temperatura mi-a scazut artificial, ea a decretat pe fisa: ‘afebril’. acum ma indop cu faringosept (de pe reteta) si astept sa mor dintr-o clipa in alta. 
 
pana atunci ma ocup insa cu altele. windows-ul meu s-a pravalit pe neasteptate sambata seara in timp ce descarcam niste poze de pe camera foto . a mai apucat sa mai spuna ceva in pasareasca lui specifica si si-a dat duhul. din pacate, niciun doctor de windows-uri in preajma asa ca, dupa ce i-am dat un restart sperand totusi (in van) sa porneasca, am tras aer in piept si m-am apucat de treaba. copii, nu lasati documente importante pe C, altfel, manevrele pe care veti fi nevoiti sa le faceti pentru a le recupera vor fi teribil de complicate.
 
e duminica, sunt acasa, racit dar multumit. in ciuda unei lipse nerusinate de cunostinte in domeniu am reusit sa instalez windows-ul, sa gasesc toate driverele necesare (pastrate cu grija intr-o cutie – oh my god i’m turning out like my father!), sa reconfigurez reteaua si sa tastez prima adresa. de control. www.weblog.ro.
 
in momentul in care calculatorul s-a prabusit descarcam poza de mai sus. o concluzie inevitabila: bill gates uraste pisicile!   

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X