o bormasina canta

26 ianuarie 2007
exista o fascinatie a romanilor pentru bormasini? nu de alta, dar sunetul lor ma insoteste pe oriunde m-as duce, la

braila

la diversi prieteni sau acasa in bucuresti. si asta de cateva ori pe saptamana chiar. m-ar interesa o statistica, as citi un studiu socio-psihologic pe tema asta pentru ca vreau sa stiu. de unde nevoia de a da atatea gauri, de unde nevoia de a agata atat de multe lucruri pe pereti?

 
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! huruiala vine din toate partile, as baga mana in foc ca toti vecinii mei au un bosch sau un stern in dulap. dar zgomotul si vibratiile nu se manifesta odata de doua ori pe luna. nuuuuuu,  ei au intotdeauna ceva de gaurit. tind sa cred ca cel putin doi dintre ei si-au mutat tot mobilierul din casa pe perete. ori asta ori au  incredibil de multe tablouri (mai multe decat nastase in orice caz). 

am gasit forumuri pe care se discuta despre bormasini, sfaturi, preturi, sute si sute de W. (dar si bloguri pe care oamenii se plang ca sunt torturati). un amic de-al meu are o bormasina. alt prieten a imprumutat -o de la primul iar acum vrea sa-si cumpere una numai pentru el. acum cativa ani eram foarte aproape sa imprumut una ‘pentru cateva zile’ – imagine all the holes i can drill!!!  - dar am reusit sa ma calmez.

aceasta este o rugaminte dar putea la fel de bine sa fie o campanie pentru reducerea decibelilor produsi de armele de gaurit pereti. dragi vecini din intreaga
tara
, va rog, mai usor cu bormasina daca se poate. multumesc.   
 
later edit: cineva a ajuns pe blogul meu cautand pe google bormasini stern pret. nu stiu daca a citit ce am scris. probabil ca la ora asta gaureste vesel peretii.  

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X