muzici in bucuresti

24 ianuarie 2007

vara asta in iulie avem festival cu trupe straine la bucuresti. organizatorii STIMULTAN au intrat pe rataciri.weblog.ro si vorbesc despre asta. am putea sa-i vedem pe arctic monkeys, p.j.

harvey, beastie boys , wu-tang clan , prodigy, moby, asian dub foundation si o multime de trupe romanesti

 

 
Cosmin Pojoranu, de la Oricum (organizator Stimultan), spune ca daca intram pe siteul stimultan putem sa modelam evenimentul dupa gusturile noastre:
 
underhill: pe siteul stimultan ne invitati sa alegem trupele pe care dorim sa le vedem la bucuresti iar lista voastra contine multe formatii bune (care nu sunt la sfarsit de cariera). ati obtinut un acord de principiu de la ei cand i-ati pus in lista? aveti vreo confirmare clara pana acum? cam cate din trupele alea sperati sa aduceti la bucuresti?
cosmin: ORICUM lucreaza cu Fundatia Phoenix pentru editia internationala a Stimultan.

Phoenix

, organizator de evenimente cu traditie pe piata underground din

Romania

(Kid Koala, Dj Food, etc.), se ocupa de impresariatul si cont(r)actatul trupelor. In mod evident, trupele prezente in poll nu au fost puse la intamplare acolo, s-a tinut cont de disponibilitatea lor in iulie 2007 si de pretul lor. Au fost trupe propuse pentru poll care nu puteau veni in iulie, asa ca normal – nu le-am pus. Toate trupele sunt fezabile :) Cat despre confirmari, da, am avut prima confirmare acum cateva saptamani. Credem ca mixul de trupe pe care il vom aduce la Bucuresti va fi unul multumitor pentru toata lumea. Veti vedea!

 

underhill: locatia de anul trecut (parcarea supraterana de la unirii) a fost interesanta dar cu o acustica nu tocmai buna. unde aveti de gand sa organizati anul asta? outdoor, indoor.. cosmin: Locul in care va avea loc editia internationala a Stimultan va fi dezvaluit in cadrul unui mini-Stimultan cu artisti locali ce va avea loc in primavara, acum. Pot spune ca e vorba despre un spatiu in aer liber, un loc la fel de nastrusnic ca parcarea Unirii, numai ca sunetul nu va mai fi o problema de data asta – el va fi importat din Ungaria, va fi asigurat de firma care sonorizeaza si festivalul Sziget.

underhill: cine sunt organizatorii stimultan si cum reusesc ei (inclusiv financiar) sa organizeze un festival international ?

cosmin: Ciudat sau nu, organizatorii Stimultan sunt o mana de tineri (media de varsta e 20 de ani) pasionati de muzica buna si dornici sa contribuie la cresterea pietei muzicale din Romania prin astfel de evenimente. Stimultan este un eveniment marca

underhill: o data stabilita pentru evenimentul din vara asta? si un pret estimativ al biletului?

cosmin: Iulie 2007 e tot ce stiu si ce pot sa spun. Probabil ca pe la mijloc. Pretul biletului va fi de asemenea dezvaluit in cadrul acelui mini-Stimultan din primavara.

underhill: vreun sprijin de la municipalitatea marelui oras?

cosmin: Ma bucur sa aud intrebarea asta. Da, speram ca da, pentru ca ne va fi absolut necesar. Ne gandim inclusiv sa facem linii speciale RATB, iar de ajutorul Primariei vom avea mare nevoie – amenajare, salubrizare si multe altele.
 
linkuri
 
 

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X