zavoranu, silicoanele si politica

19 noiembrie 2006
primele doua concluzii pe care pot sa le trag dupa anuntul lui vadim cum ca oana zavoranu il va consilia pe probleme de imagine:
 
1. inca o izbucnire de misoginism a presei si a politicienilor din romania. un exemplu: cotidianul, care se doreste serios dar o cauta pe zavoranu de silicoane. al doilea exemplu: mircea geoana, cunoscut si sub numele de presedintele partidului social democrat , care spune si el, de la tribuna congresului TSD glume despre consilieri si, iarasi, silicoane (un material care fascineaza pe toata lumea, se pare). dar discursul asta nu ne mai mira, nu-i asa? geoana vorbea dispretuitor acum cativa ani, pe cand era ministru de externe, si despre "muierile" de la ministerul apararii american, care au incurcat steagurile de pe masa delegatiei romaniei. un alt episod insa, sa nu divagam.
 
2. nu cred ca zavoranu ii va aduce voturi lui vadim, pentru ca PRM-ul nu mai are potential de crestere. nevertheless, daca intentia a fost aceea de a distruge imaginea politicii romanesti, atunci ideea este una buna. dupa modelul patentat de gigi becali, zavoranu nu poate avea rivali in politica. ex: daca unul iti spune ca nu cunosti orientarea politica a partidului tau, tu ii spui ca e urat si ai castigat din start. orice discutie, ca dezbatere nu-i putem spune, se va finaliza inevitabil cu terfelirea imaginii adversarului. oricine aduce politica in mahala are numai de castigat. iar politica romaneasca lipsita de credibilitate trebuie sa mai faca doar un pas pentru a ajunge in mahala. 

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X