who the f**k is Real Madrid?

17 octombrie 2006
vreo 23 de milioane de romani, sau cati or mai fi ramas, s-au oprit din respirat in momentul in care niste jucatori de fotbal au coborat din avion la bucuresti. nu stiu sincer care o fi interesul omului de rand in povestea asta, dar stiu ca aia care ii stabilesc agenda discutiilor, adica televiziunile si ziarele, au intrat intr-un delir . necontrolat.
in ultimele zile am aflat, ba chiar am vazut, pentru ca nu a fost posibil sa ma feresc din calea potopului, urmatoarele informatii pretioase: fabio capelo apasa butoanele liftului, jucatorii au genti, jucatorii iau micul dejun, unul bea cafea, altul se scobeste intre dinti, etc. cativa jurnalisti au reusit chiar performanta nemaivazuta de a se infiltra undercover in hotelul in care stateau  jucatorii si au reusit sa vorbeasca despre vreme cu antrenorul, fapt maret, relatat pe larg in paginile ziarului.
episodul asta se termina peste cateva ore, dar urmeaza altele. becali singur e o sursa de foileton. unde oare s-or mai gasi atatea resurse de admiratie si ce naiba or fi facut oamenii aia in pantaloni scurti  sa le merite? zau ca nu inteleg.

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X