fotbalul e frate cu romanul

3 septembrie 2006
premierul a anuntat la scoala de vara programul politic penelist, iar programul cu pricina spune ceva despre construirea a o mie de terenuri de fotbal in zona rurala . de unde se vede ca tariceanu si consilierii lui nu au invatat ca la capitolul populism nu le reuseste mai nimic, in orice caz, nu in comparatie cu basescu.
terenurile/salile de sport se construiesc in general in orase, pentru a oferi copiilor din zona urbana (confruntati cu lipsa de spatiu/ sedentarism ) un loc unde sa se desfasoare. aditional, pentru atragerea lor spre activitati pasnice si reducerea infractionalitatii. la tara insa, copilul cu pricina iese din curte direct pe maidan. the great outdoors. lipsa de miscare e ultima lui problema. cat despre procesul de "constructie" a terenului de fotbal la tara, acesta consta in trasarea unui dreptunghi. cu creta, pe pajiste, imas, pasune etc.

ieri la meciul de fotbal romania-bulgaria au fost basescu, tariceanu si un important numar de parlamentari. intre raportul comisiei, decizia consiliului, preliminariile campionatului european, liga campionilor si campionatul intern (toate, extrem de importante in contextul alegerilor anticipate ) urmeaza o toamna crancena pentru politica romaneasca. se spunea aiurea ca fotbalistii englezi au cel mai incarcat program.

printre randuri, asta a recunoscut si emil boc, azi, la scoala lui de vara, cand a avertizat ca partidul democrat trebuie sa invete din greselile nationalei de fotbal, care a facut numai egal cu bulgaria. pentru ca, apparently, in politica e ca in fotbal. sau in viata. sau invers. whatever.

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X